במקום משקה תות בננה – משקה מנגו
מכינים כך:
התות (בהיר וכהה):
מרתיחים בסיס מים וסוכר, לכבות האש ולהוסיף משקה תות בננה לאחר מכן שופכים באיטיות מהנוזלים על הג'לי תוך ערבוב תמידי.
להפריש כוס מהנ"ל ולהניח בצד להשהות לקירור.
יוצקים את התעורבת לשתי התבניות אינגלישקייק מאורכות (מרופדות בנייר אפיה), בכל אחת מחצית מהתערובת. מכניסים להקפאה בשכבה הוורודה.
מקציפים את הקצפת לקציפה יציבה. להוסיף את כוס הנוזל שבצד. לערבב. ולצקת מחצית מהתערובת בכל תבנית, על השכבה הורודה, להקפיא שלם. מכינים כך גם את שכבות המנגו (הכהה והבהירה) בדיוק באותו האופן .
מגישים פרוסות צרות וגבוהות