פטיפור – מירי וקסברגר

פאי פקאנים

את עמוסההאורחים הודיעו שהם בדרך אליךתרצי להגיש מאפה מפנק ממעשה ידייך?

הפאי הזה הוא התשובהפאי פקאנים יוקרתי בטעם נפלאובהכנה קלה ומהירהניתן גם לקנות תחתית פאי מוכנה בקוטר 26

רכיבים

בסיס פאי פריך:

100 גרם אבקת סוכר

300 גרם קמח ( 2 וחצי כוסות חד פעמיות)

מילוי:

100 גרם שוקולד מגורר גס

100 גרם חלבה מפוררת

250 גרם פקאנים

מעט סירופ מייפל – לבחירה

אופן ההכנה

בסיס הפאי:

ללוש את כל החומרים יחד לבצק אחידלהמנע מלישת יתר.

לרדד את הבצק לעובי של יותר מחצי סמולהניח בתבנית עגולה קוטר 26 סמלאפות כ15 דקות להזהבה.

הרכבת הפאי:

להוציא מהתנורלפזר שוקולד וחלבה כשהבסיס עדיין חם.

לסדר את הפקאנים במעגלים ולהכניס לתנור לדקות נוספות.

לבחירה – ניתן לשפוך מעט סירופ מייפל בזילוף קל על פני הפאי ולהחזיר לתנור לדקות נוספות בחום נמוך.

כל הזכויות שמורות © פטיפור – מירי וקסברגר